معرفی و تشریح کتاب خودت را به فنا نده
در سری معرفی و تشریح کتاب هایی که در وبسایت صمیمی مسعود حمیدی؛در این قسمت قصد داریم تا به معرفی و تشریح کتاب خودت را به فنا نده بپردازیم.
درباره نویسنده
گری جان بیشاپ (Gary John Bishop) در گلاسگو بزرگترین شهر اسکاتلند به دنیا آمد. مهاجرت او در سال 1997 در ایالات متحده، به سمت دنیای توسعه شخصی، همانند دانشهای پدیدارشناسی و هستیشناسی سوق پیدا کرد و چندین سال با جدیت در این زمینهها تحقیق نمود.
گری بعد از اینکه سالها مشغول ارائه برنامههای کمکرسانی به هزاران نفر از مردم دنیا بود و پس از آموزش و تأثیرپذیری از فیلسوفان بزرگی مانند مارتین هایدگر، هانس گئورگ گادامر و ادموند هوسِرْل، نظریهای به نام «فلسفهی مدنی» عرضه کرد.
نظر نهاد های معتبر جهان درباره کتاب
- این کتاب خودیاری، حکم همان چکمههایی را دارد که نیروهای ارتش حین تمرینات سختشان برای آمادگی جسمانی، زیر باران شدید، باید بهپا داشته باشند. رویکردی که گری جان بیشاپ در این کتاب دارد، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. خودت را به فنا نده، کتابچهی راهنمای جذابی برای علاقهمندان به این حوزه است. (تایمز)
- کتاب خودت را به فنا نده، یک کتاب خودیاری معمولی نیست! وقت آن رسیده که به فنا دادن خود را متوقف کنید و انرژی نهفته در درون خود را آشاد سازید! (آمازون)
فهرست کتاب
فصل اول: شروع کار
فصل دوم: من بینهایت مشتاقم
فصل سوم: من برای پیروزی بیتابم
فصل چهارم: من از پسش برمیآیم
فصل پنجم: من اتفاقها را میپذیرم
فصل ششم: من حاصل افکارم نیستم، بلکه نتیجۀ اعمالم هستم
فصل هفتم: من مصمم هستم
فصل هشتم: من منتظر اتفاق خاصی نیستم و هر اتفاقی را میپذیرم
فصل نهم: قدم بعدی چیست؟
نگاهی به کتاب خودت را به فنا نده
کتاب خودت را به فنا نده یکی از بهترین آثار گری جان بیشاپ نویسنده و پژوهشگر اسکاتلندی است. این کتاب در واقع یک دستور العمل برای بهتر کردن زندگی است در واقع نویسنده در همان ابتدای کتاب به ما میگوید که اصلاً نیازی نیست که همیشه سرمان در این کتاب باشد و همیشه این کتاب را بخوانیم ولی هر گاه در زندگی به چالش یا مشکلی برخوردیم یا میخواستیم خودمان را اصلاح کنیم، تغییر دهیم یا در جهت بهتر کردن خودمان گام برداریم میتوانیم از نکات موجود در این کتاب بهترین استفاده ممکن را ببریم. گری جان بیشاپ کتاب خود را به یک سکوی پرتاب برای خواننده تشبیه میکند.
در واقع این کتاب از هفت ستون تشکیل شده است که هر کدام از این ستونها در واقع یک جمله تأکیدی است. کتابی که ستونهایش را جملات تأکیدی تشکیل دهد در واقع میخواهد به ما بگوید که گفتگوهای درونی در زندگی بسیار مهم هستند و میتوانند موفقیت یا شکست ما را در زندگی رقم بزنند. باید بدانیم که نوع نگاه و باورهای ما در مورد زندگی حتماً در دنیای واقعی پدیدار خواهد شد. هر چه بیشتر در مورد موفقیت یا شکست، راحتی یا سختی صحبت کنید خودش را بیشتر در زندگی شما نمایان خواهد کرد. این کتاب نه فصل دارد و در هر کدام از این فصلها یاد میگیرید که چگونه برای رسیدن به موفقیت و بهتر کردن زندگی اقدام کنید. در ادامه به بررسی درسهایی از کتاب خودت را به فنا نده میپردازیم.
نتیجه
این کتاب از سری کتاب های خودیاری است که به افراد ماهیگیری را آموزش میدهد و ماهی هدیه نمیدهد.
امیدوارم از دیدن ویدیو و خواندن مقاله لذت برده باشید.
در این مقاله به معرفی و تشریح کتاب خودت را به فنا نده بیشاپ نویسنده ارزنده پرداختیم.
مسعود حمیدی
پایان